Den årlige begivenhed Skjulte Perler samler og synliggør det rige kultur- og erhvervsliv, der findes bag murene og hækkene i området omkring Dronning Olgas Vej og Kong Georgs Vej i Nordre Fasanvej Kvarteret på Frederiksberg. På denne dag forvandles hverdagens rammer til et levende urbant galleri spækket med atmosfære, spontanitet og feststemning.

Kulturoplevelser, udstillinger, udendørsaktiviteter, fremtidsdrømme og historiske fortællinger udveksles og formidles på dagen og forbindes som perler på en snor for at fejre de lokale kvaliteter og fællesskaber og gøre os klogere på den lokale kultur og områdets historie.

Programmet forandrer sig år for år, men det indeholder altid tre faste blokke:

Åbne baghaver: Gå på opdagelse i dit kvarter

Historisk byvandring: En lærerig og underholdende vandring gennem fortidens Nordre Fasanvej Kvarter – sidste gang 1920’erne

Sommerfest: Sidste gang, på Stjernescenen vil områdets talentfulde artister underholde og lokale beboere sørger for mad, drikke og alt det, der skal til for at lave en dejlig sommerfest. Denne år vil vi deltage på Carpark Festival under buen!

 

Skjulte Perler udvikles konceptuelt i et samarbejde mellem lokale aktører, som er hovedpersonerne af eventen. Deres indsats bliver faciliteret af:


LOGO-main_high-1024x500

er en international organisation der beskæftiger sig med interessenter og aktører.

Besøg vores nye lokaler på Bispeengen 1, 2000 Frederiksberg, eller skriv os til: studio@creativeroots.dklogo-small-300x166-e1429827575691

støtter en række aktiviteter til at fremme fysisk, social og kulturel udvikling frem til 2018 i samarbejde med lokale beboere og aktører.

Besøg vores nye lokaler på Bispeengen 1, 2000 Frederiksberg, eller skriv til os: nfk@frederiksberg.dk