Stjernen – Den Gule Pavilion

Fælles morgenmad med musik fra Stjernekoret – kl.10.15
Medbring din egen mad til at dele med dine naboer, dine opskrifter, din tradition og din kultur! Koret vil optræde i 30 minutter under morgenmaden. De vil synge sammen med publikum.

Historisk gåtur i nabolaget  – kl.11.00
Jens Degerbøl vil introducere industrielle bygninger i nabolaget, arbejderklassens boliger, sammenlignet med hvordan vi bor i dag, på en gåtur igennem kvarteret. Turen slutter og starter på Stjernen.

Introduktion af de løbende aktiviteter og skattejagt – kl.12.30
Creative Roots vil presentere de løbende aktiviteter og de Skjulte Perlers skattejagt.

Lege og konkurrencer for børn på Stjernen
Mette, Peter og Jens Degerbøl arrangerer lege for børn op til 14 år. Der vil være tovtrækning, stafetløb, præcisions-spark, sækkevæddeløb, forhindrings-væddeløb, kæmpeMikado og megapetanque!

Scenen er din! – kl. 13.00-16.00
Fortæl dine Skjulte Perler historier og del dine drømme og det du brænder for på scenen med Omar Marzouk

Afslutning med skattejagt, hvor vi kårer årets vinder
Creative Roots vil præsentere vinderne, som vil fortælle om de Skjule Perler de har fundet i kvarteret.

Tak for i dag! – kl.17.00

Betaniahjemmet

Åbent hus – kl.12.00 – 17.00
Lørdag aften er hjemmet åbent, hvor der vises film om Betaniahjemmet ogder gives rundvisning. Kom og opdag, hvordan vi lever lykkeligt sammen.

Musik på Betaniahjemmet – kl.13.30
Der vil være underholdning ved Betaniahjemmets beboere med sang og musik.Der vil være musik og fest for de ældre mennesker, der bor her.  Alle er velkomne til at deltage og medbringe deres gode humør og energi.

Smedekollektivet

Smedekollektivet fejrer 45 års jubilæum og laver rundvisning
Bente Dahl Andersen og Henning Pape vil åbne dørene til Smedekollektivet og giver en rundvisning inde i huset. De deler ud af deres 45 års erfaring med nabolaget. Kom og opdag mange historier om stedet og dets indbyggere i en hyggelig og indbydende atmosfære.

Kong Georg Atelier

Workshop for børn i gården – kl. 15.30 – 16.30
Lise Eiler og Camilla Grell holder workshop for børn fra 6 år.Plakatfragmenter på pap bliver udgangspunktet for de kunstneriske udfoldelser. Genbrugsmateriale, collager og tegninger er hovedemnet … Bare stop op og opdag!